За Короната, свободата и избора

Колко лесно се отказваме от свободата си? Как се промени разбирането ни за болестта и смъртта? Защо са толкова важни представите ни? Гостува Илиана Смилянова- филолог, терапия с цветята на Бах.

Без формат - Енергията на личните имена и дати

Според светото писание Бог създал първия човек и го нарекъл Адам. Означава – земя, пръст. Така, според преданието, името на човека указва от каква материя е сътворен. Как личното име влияе на потока на жизнена енергия? В студиото гостува Аида Марковска, изследовател на рода.

Без формат – Пътят на Великите посветени

Какво означава да си „Съвършен“ в богомилството? Какви посвещенски практики и магически ритуали са прилагали? По какъв начин са извършвали преходи към други светове и измерения? В този епизод на предаването „Без формат“ гостува писателят Христо Буковски.

СВЕТЪТ СЛЕД КОРОНА ВИРУСА

Какво всъщност се случва днес и какво утре ни чака?Какво се случва на политическата сцена? Мястото на Ватикана в този сценарии? Това са част от въпросите, на които търсим отговори в този епизод. Гостува д-р Румен Стоилов.

Трансформация на човека и света

Какъв е светът, в който живеем? Каква е същността на човека? Какво означава просветлен човек? И защо е време на избори? Това са част от въпросите, на които отговаря, Елица Димова, доктор на политическите науки, преподавател в Югозападен университет в Благоевград, историк и журналист.

Без формат - Защо вирусът е Корона?

Как корона вирусът поразява енергийната система на човека? Какъв е диапазонът му на излъчване? Как произнасянето на молитвата „Отче наш“ зарежда водата и как да използваме това ? На тези въпроси отговаря радиестезистът Иван Тодоров.

Идването на Водолея и смяната на земната парадигма

Каква година ни очаква? Защо е различна? Какво предвещава идването на епохата на Водолея? На тези въпроси търсим отговори днес. В студиото гостува д-р Румен Стоилов, кардиолог и интернист, изследовател на природата и човека.

Физика и метафизика

Каква е връзката на физиката и метафизиката със съзнанието и информационното поле? Какво разбираме под панпсихизъм? На тези въпроси търсим отговор в днешния епизод. В студиото гостува професор Лъчезар Филипов.

Библията като астрономически наръчник

Старият завет съдържа информация за Вселената, Слънцето, Луната и звездите. В книгата на Йов четем: "Прострял е Той север над празнотата, окачил е земята на нищо“. Пак там Бог задава на Йов следния въпрос: „Познаваш ли законите на небето?“ В книгата на Исая пише: "Аз обличам небето с мрак“ и „Онзи, Който седи над кръга на земята“.В книгата на Йеремия се казва: "Както не може да се изброи небесното множество, нито да се измери морския пясък..."В "Коринтяни“ намираме - „па и звезда от звезда се различава по блясъка." Противоречат ли си наука и религия? В студиото гостува проф. Лъчезар Филипов.

Търси в „Без формат“